Д-р Ангел Молев е един от най-опитните анестезиолози в Пловдив.

...
 Д-р Ангел Молев е един от най-опитните анестезиолози в Пловдив.
Коментари Харесай

Д-р Молев, “Браво, Пловдив“: Да дадем шанс на младите да управляват Пловдив!

 Д-р Ангел Молев е един от най-опитните анестезиолози в Пловдив. Началник на поделение по анестезиология и интензивно лекуване в МБАЛ „ Св. Пантелеймон ”. Желае да усъвършенства качеството на общинското опазване на здравето. Има магистратура по „ Здравен мениджмънт ”. Д-р Молев е №3 в листата на претендентите за общински съветници на " Браво, Пловдив ", които се явяват с №36 /регистрация на Българска прогресивна линия/.
Прочетете още
Как доктор Молев се срещна с запалянковците от придвижването и за какво реши да се причисли към тях, вижте в описа му от първо лице:

Преди десетина месеца имах шанса да се срещна с една дребна група млади запалянковци, запълващи дупки по улиците на Пловдив. Постепенно, станахме другари и започнах да се включвам по-активно в мероприятията на групата. Често отсъствах,поради естеството на специалността ми, само че в идващите дни получавах подробна информация за пропуснатата  акция. Невероятни младежи! Понякога отлагаха  фамилните си задължения, с цел да се включват в среднощни акции за ремонт на дупки, тротоари, спортни площадки. Ремонти, съгласно нашите благоприятни условия. Събирахме пари, купувахме асфалт и действахме. Разбира се, след всяка акция идваше най приятната част-топли принцеси с кафе и сок в някое квартално кафене. Обсъждаха се доста неща: последващи обекти,наем на машини и други Постепенно стигнахме до извода,че сдружението би трябвало да има име. След много дебати избрахме името " БРАВО, ПЛОВДИВ! ".

Всичко което сме правили е изцяло безкористно. Още след първите начинания пловдивчани започнаха да ни търсят, с цел да решаваме избрани проблеми. Проведохме доста акции, които можете да видите на уеб страницата ни. Но!Често се сблъсквахме с проблеми, които можехме да решим, само че трябваше да се нарушват закони, наредби и прочие Проблеми, за които Община Пловдив не намираше време да ги реши.Така се взе решение да се включим в локалните избори. За страдание малко късно и не можахме да записваме нашето име " Браво, Пловдив ".Ръка ни подаде Българска прогресивна линия. И ето ни на избори за локална власт.

Като доктор, имам отговрност пред пловдивчани: Да изведем Общинското опазване на здравето от дупката в която е потънало.Няма да споделям какъв брой пари от бюджета на Пловдив за 2023год. са планувани за опазване на здравето. Общинските лечебни заведения са в извънредно тежко положение.

Изключително съм горделив да бъда измежду тези младежи.Някой политик беше споделил,че няма „ материал “ в страната. Материал има!Млади хора, които са подготвени да работят безкористно за Пловдив. Образовани хора, на които им пука в какъв град ще живеят децата им. Те имат право да ръководят, тъй като заемите, които в миг теглят господа ръководещите, ще бъдат погасявани от тях и от децата им. Живота е пред тях и дано ние по -възрастните да не се бъркаме в посоката, която те ще поемат.

Има една сентенция: “ С какъвто се събереш, подобен ставаш “. Аз се събрах с младежи.Физиологически няма да стана по млад, само че тези младежи към мен ми дават ентусиазъм и мощ. Горд съм и се веселя, че работя с тях,за да превърнем Пловдив в един по-добър град  за живеене.

Д-р Ангел Молев е с преференция 103 в листата на " Браво, Пловдив ". 



" Браво, Пловдив "  е  с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „ Българска прогресивна линия " за кмет, областен кмет и листа за общински съветници!

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР